Powered By Blogger

dinsdag 30 april 2024

Het leukste Kijkwoordenboek 1000 woorden met plaatjes - Uitgeverij Deltas

                     ~ Review Het leukste Kijkwoordenboek 1000 woorden met plaatjes ~
                                                                 Uitgeverij Deltas 



Dit gave boek 'Het leukste Kijkwoordenboek' mocht ik ontvangen van Uitgeverij Deltas hiervoor wil ik ze hartelijk danken! Ons dochtertje vind het boek echt helemaal geweldig! Ze kijkt haar ogen uit, vooral naar de leuke plaatjes die erin staan!
En ze kan hier vast een hele hoop van leren, dus dit leuke kijkwoordenboek wordt er zeer regelmatig bij gepakt.





Samenvatting

Met dit prachtige woordenboek van Deltas kan je op een speelse manier de woordenschat van je kind uitbreiden. Er staan meer dan 1000 woorden in uit de leefwereld van kinderen die thematisch gerangschikt zijn. Het huis en de tuin, in de stad, vervoermiddelen, op school, beroepen, op de boerderij, sport en hobby's… Deze en nog een heleboel andere onderwerpen komen aan bod. Maar dit woordenboek is niet alleen geschikt om woordjes bij te leren. Het staat bomvol vrolijke illustraties van Kate Hindley, waardoor het een echt plezier is om erin te kijken! Kate Hindley is een bekroonde illustrator van kinderboeken. Ze werkte al samen met grote namen zoals Santa Montefiore en won de prestigieuze Kate Greenaway Medal voor een van haar prentenboeken. Ze woont met haar man en zoon in het Verenigd Koninkrijk.


Hieronder laat ik jullie een aantal pagina's zien met al die leuke plaatjes die erin staan! 




Deze twee pagina's gaan dus over Het huis en de tuin, hier zie je allerlei dingen die in huis staan en in de tuin. Onwijs leuke en sprekende plaatjes staan erbij ook op een leuke speelse manier zodat het enorm leuk is voor kinderen om het op deze manier te leren.



Op deze pagina gaat het over school, Sport en hobby's, ook hier weer hele leuke leerzame plaatjes de sport en hobby plaatjes vind ik zelf erg leuk uitgebeeld. 



Deze pagina gaat over Op de markt, allerlei heerlijke groenten en fruit! De pagina ernaast over In het restaurant. Erg leuk met de panda's en allerlei eten en drinken. Het plaatje Pizza is ons dochtertje haar favoriet! 




En dan nog deze leuke pagina's! Dit kan ik en Dit doe ik graag, zo kan ze ze zelf aanwijzen wat zij bijvoorbeeld al kan of graag doet!
Onze dochter kan al een hele boel en doet ook heel graag vanalles, ze is een erg ondernemend meisje en is heel graag buiten! Het liefste de hele dag.

Dit is echt een superleuk en enorm leerzaam Kijkwoordenboek.

Het Kijkwoordenboek bevat 1000 nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van je kind uit te breiden. Ons dochtertje heeft wat moeite met praten en daar zijn we heel erg hard mee bezig, en dit boek gaat haar zeker heel goed helpen! Dit boek kan eigenlijk niet missen voor je kind.
Met de gedetailleerde tekeningen worden nieuwe woordjes leren zeker te weten een groot feest!

Urenlang kan onze meid naar de plaatjes kijken en wijzen en dan zegt mama wel wat het is, het gaat vast & zeker helemaal goed komen met dit geweldige Kijkwoordenboek waar vooral zij veel aan gaat hebben!


ISBN: 9789044765854

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

Druk vanaf: 1e

Verschenen: 25 maart 2024

Taal: Nederlands

Bladzijden: 28


Wil je dit onwijs leuke Kijkwoordenboek ook graag bestellen? Dan kun je dat doen via deze link: https://www.bol.com/nl/nl/f/het-leukste-kijkwoordenboek/9200000049484470/





Geen opmerkingen:

Een reactie posten