Powered By Blogger

maandag 29 augustus 2022

Doosje vol Mooie momenten

                                               ~ Review Doosje vol Mooie momenten ~
                                                        Bbnc Uitgevers/Mus creatief



Een mooi vrolijk en kleurrijk doosje waar 100 kaartjes inzitten om zelf in te vullen!
Je kan deze kaartjes zelf invullen er is voldoende schrijfruimte op zowel voorkant als achterkant, leuk om bijvoorbeeld een jaar lang alle mooie momenten op te schrijven! Zo heb je dan dus een Doosje vol mooie Momenten! Ik ben er mee begonnen en ga zeker nog veel meer kaartjes schrijven!
Onwijs leuk om dat later allemaal weer eens terug te lezen, ook voor onze dochter!
Er is ook ruimte om de datum erbij te vermelden en eventueel de plaats.






Samenvatting:

Een doosje vol mooie momenten bevat 100 kaartjes met schrijfruimte die je zelf kunt vullen met de mooiste momenten. Vul bijvoorbeeld een heel jaar lang kaartjes in met de grappigste, leukste, bijzonderste, liefste, meest romantische momenten die je meemaakt met je partner, met je kinderen of met je familie. Denk je eens in wat een enorm uniek cadeau dat zou zijn, en hoe leuk het is omdat van iemand te krijgen. Ga meteen aan de slag en maak het mooiste cadeau wat iemand maar wensen kan helemaal zelf!











Ik heb inmiddels 3 kaartjes ingevuld ;-) met leuke en mooie momenten, zo wil ik dus proberen om alle leuke en mooie momenten op deze kaartjes te schrijven. En dan zo ons eigen Doosje vol Mooie momenten te maken! Leuk om dit allemaal bij te houden en later aan ons dochtertje te schenken!


ISBN:9789045327327
Auteurs:Nicole Neven
Bindwijze:Losbladig
Extra:100 pagina's






Wil jij nu ook graag dit Doosje vol momenten? En allerlei mooie en leuke momenten opschrijven!
Wacht dan niet te lang en bestel 'm hier via de link:  https://www.muscreatief.nl/producten/9789045327327-een-doosje-vol-mooie-momenten-2
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten