Powered By Blogger

dinsdag 30 april 2024

Hoera, 3 Jaar! Kleurpret voor kleine handjes

                                   ~ Review Hoera, 3 Jaar! - Kleurpret voor kleine handjes ~ 
                                                                 Uitgeverij Deltas



Een leuk kleurboek maar dan ook voor ons dochtertje, deze keer was er bij Uitgeverij Deltas een superleuk kleurboekje voor onze kleine meid! En zij is onlangs 19 April alweer 3 Jaar geworden!
Dus dit was natuurlijk superleuk voor haar! Ze heeft er ook al lekker in zitten kleuren en natuurlijk laat ik jullie dat ook zien, het is tenslotte haar kleurboek nu! Het begint al lekker vroeg en ons dochtertje is net zoals haar Mama dol op kleuren en tekenen en creatief bezig zijn!





Samenvatting

Dit mooie kleurblok met uitscheurbare blaadjes van Deltas is het perfecte cadeau voor peuters die hun 3de verjaardag vieren. De tekeningen hebben dikke, gekleurde lijnen en zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes. Haal snel de kleurpotloden en stiften tevoorschijn, zo kan het feestvarken meteen aan de slag. Voor urenlang kleurplezier voor kinderen vanaf 3 jaar!



Hieronder een aantal mooie platen uit dit kleurboek:






Ze is al lekker bezig geweest met kleuren, en de platen die zij heeft gekleurd laat ik natuurlijk ook zien.
Natuurlijk kleurt ze gewoon heerlijk als een echte peuter dus het is vooral nog krabbelen en krassen en door elkaar heen, maar zo is zij lekker in haar eigen elementje en wereldje lekker aan het kleuren op haar eigen manier.
Ook heeft zij nu al genoeg kleurpotloden ze gebruikt het liefst de dikke kleurpotloden deze hebben een fijne houvast! Maar ze pakt ook vaak gewoon Bruynzeel kleurpotloden en die vind ze ook fijn kleuren.




Natuurlijk ben je als mama zijnde altijd trots op je eigen kind en vind je alles wat zij of hij maakt of kleurt altijd een prachtig kunstwerk! Dus ik vind deze Bloem natuurlijk hartstikke mooi! En ze heeft haar best erop gedaan ;-)
Bij deze plaat gebruikte ze de dikke kleurpotloden met een fijne houvast.




Ook dit leuke zeilbootje heeft ze zo haar eigen kunstwerkje van gemaakt! Hier gebruikte ze de Bruynzeel kleurpotloden en een grijs tekenpotlood.


Verder staan er in dit leuke kleurboekje Hoera, 3 Jaar nog een heleboel andere leuke platen om in te kleuren voor urenlang kleurplezier!
Dit was het perfecte cadeau die zij heeft gekregen van Uitgeverij Deltas en ik mocht natuurlijk de recensie schrijven :-)
De tekeningen hebben dikke, gekleurde lijnen en zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes.


Taal
nl
Bindwijze
Paperback
Oorspronkelijke releasedatum
15 maart 2024
Aantal pagina's
64
Illustraties
Met illustraties
EAN
9789044766172







Geen opmerkingen:

Een reactie posten