Powered By Blogger

woensdag 27 oktober 2021

Superflex 90´s Kleurboek

                                                     ~ Review Superflex 90's Kleurboek~ 

                                                           Bbnc Uitgevers/Mus Creatief


Een nieuw kleurboek Superflex 90's van Bbnc Uitgevers/Mus creatief! Ik had deze al op mijn Facebookpagina staan met een Winactie erbij aan, deze is inmiddels ook al verlopen en de winnares heeft haar kleurboek ook al netjes ontvangen! Dank aan Bbnc Uitgevers hiervoor!
Een ander soort kleurboek dus met 'goldies oldies' uit de jaren 90! Ik zelf ben geboren in het jaar 1989 dus de negentiger jaren heb ik zeer zeker bewust mee gemaakt!






Informatie van internet:

De 90's zijn terug en hoe! Fanny packs, scrunchies en videobanden: het superflex 90's kleurboek bevat het allemaal. Het is de perfecte combi van nostalgie en kleurfun, samengepakt in een hilarisch en cadeauproof pakket waarmee je dit iconische tijdperk kunt herbeleven. Heb je laats weer eens Friends of Dawson's Creek gebingewatcht? Of vol verlangen teruggedacht aan die transparante mobiel met antenne die je had op de middelbare school? Of een vintage Furby proberen te kopen op eBay? Zo ja: dan is dit kleurboek echt iets voor jou! Je vindt er allerlei illustraties van popcultuurherinneringen in terug zoals de Spice Girls, televisieshows als Full House, Family Matters, Saved by the bell en items die je nooit meer zult vergeten: waaiermappen, lichtgegevende jojo's, echomicrofoons, slinky's, mix cd's, vlinderclips, tamagotchi's, skeelers, doorzichtige waterschoenen, plakbandjes, klaparmbanden en nog veel meer. Christina Haberkern is een bekende designer en illustrator uit Los Angeles. Ze is de eigenaar en het creatieve brein achter Hello Harlot, een merk stationary en cadeauproducten, dat gespecialiseerd is in popcultuur.


Hieronder wat platen uit het boek:







Als eerste plaat heb ik gekozen voor 3 vriendinnen samen met de welbekende Scruncies haarelastieken, deze zijn overigens nog steeds te koop overal en ik gebruik er ook nog steeds een in mijn haar! Ze zitten altijd heel erg fijn! Ik heb in deze plaat gebruik gemaakt van Kleurpotloden & stiften, de Koh I Noor kleurpotloden en de Stabilo 68 Stiften voor vooral de buitenkant van de plaat. Beide kleurmaterialen werkten prima in dit kleurboek!
De stiften hebben ook niet doorgedrukt op de achterzijde van de plaat, mocht dat wel het geval geweest zijn dan was dit nog geen ramp aangezien de platen enkelzijdig in het boek gedrukt zijn, vind ik zelf persoonlijk altijd wel heel erg fijn!




De tweede en laatste plaat voor nu uit dit kleurboek is een 'hoe moet je het precies noemen' Ik noem het maar een naamwolkje! Met de tekst That's my name. Don't wear it out.
De plaat heb ik ingekleurd met verschillende stiften- Faber Castell Albrecht Dürer watercolour markers, Caran D'ache Fibralo Brush stiften en Stabilo 68 stiften.
De Faber Castell Albrecht dürer zijn erg nat en vloeien ook iets, ook heel iets doorgedrukt aan de achterzijde van de plaat maar is verder niet hinderlijk aangezien de platen dus enkelzijdig gedrukt zijn!






Wat mij betreft echt een geweldig kleurboek die je serieus mee terug neemt back in the Old Days! Zoals cassette bandjes, platenspelers, trollen De Furbie!
Oh ja de Furbie, och wat wilde ik die toen graag hebben zeg als kleine Mandy.
Helemaal gelukkig dat ik toen was dat ik 'm kreeg met sinterklaas.. Mooie oude tijden!
Het Superflex 90's Kleurboek is echt onwijs leuk met dus de jaren 90!
Ik zeg doen!




Wil je dit kleurboek bestellen dan kan dat door op deze link te klikken: Superflex 90's kleurboek


ISBN:9789045326245
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:96
Prijs:€ 15,99






Geen opmerkingen:

Een reactie posten