Powered By Blogger

donderdag 16 juni 2022

Vrij en Blij! Dom/Ink

                                                      ~ Review Vrij en Blij! Journal ~ 
                                                        Bbnc Uitgevers/ Mus creatief



Dit is een vrij en blij journal, eigenlijk een veilige haven voor jou zelf, en het maakt echt niet uit wie of wat je bent, ben gewoon jezelf! Je eigen ik, want die is uniek!
Als je gewoon jezelf bent ben je echt genoeg, en we mogen er allemaal zijn!

Voor wie is dit boek?
Het is voor IEDEREEN!
Ben je een LHBT Q +- lezer of denk je dat je er een bent? Perfect! Je bent precies aan het juiste adres.
Geen LHBT Q +'er? Dat is prima! Dit boek is er OOK voor jou. Lees het, post erover online, leer ervan, steun het of geef het aan iemand waarvan jij denkt dat die het nodig heeft.




Samenvatting:


Compleet met hilarische en weloverwogen kleurenillustraties word je in 'Vrij en blij!' aangemoedigd om je eigen verhaal te verkennen. Dit boek biedt je verhelderende schrijfopdrachten, kleurrijk advies en stimulerende activiteiten gekoppeld aan belangrijke verhalen over de LHBTIQ+geschiedenis, van de oudheid tot nu. Geen enkele zichzelf respecterende jongvolwassene zal dit boek willen neerleggen... en als je nog geen zelfrespect hebt, daagt dit journal je uit om diep te graven en het te vinden. Deze felgekleurde gids moedigt je aan om je gelukkigste, ware zelf te zijn en je eigen stempel op de wereld te drukken. 'Vrij & blij!' is warm, hilarisch, lief en verhelderend. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die al out & proud is, iedereen die voorzichtig uit de kast spiekt en alle LHBTIQ+-vrienden. Dit boek zal elke lezer vervullen met eigenwaarde, zelfvertrouwen, trots en kleur. DOM&INK is een freelance illustrator en zeemeerman uit Londen. Hij houdt ervan om werk te maken waardoor je je krachtig, zelfverzekerd en helemaal warm en wazig vanbinnen voelt. Terugkerende thema's in zijn werk zijn LHBTIQ+-rechten, mental health awareness, body positivity drag en girlbands. Hij maakte illustraties voor onder meer Little Mix, The X Factor en Emma Watson. Daarnaast was hij te zien in Cosmpolitan, Gay Times, Glamour, Buzzfeed en Time Out.






Hier is de inhoud en beschreven voor wie dit boek is, Voor IEDEREEN dus!
Er staat echt superleuke dingen in dit boek, je kan vanalles invullen, zelfs een of meerdere leuke plaatjes inkleuren en dingen opschrijven en erna uit het boek halen en weg gooien.




Hier kan je invullen welke beroemdheid jou het meest inspireert, wat je favo artiest - band is.
En je kan je droomvakantie op deze ansichtkaart schrijven of tekenen.
Op de andere pagina staat: Diep vanbinnen zijn we ALLEMAAL zeemeereenhoorns.
Teken jezelf als een zeemeereenhoord voor mij!
Hoe leuk! Ik ben zelf niet zo geweldig in tekenen dus die heb ik voor nu nog maar even lekker open gelaten, je mag zelf beslissen wat je wel en niet invult toch ;)




Bedek deze regenboog met kleurrijke woorden over jezelf, hoeveel je van jezelf houdt en hoe geweldig je bent. ALLEEN POSITIEVE WOORDEN ZIJN TOEGESTAAN.
En die heb ik natuurlijk zeker wel ingevuld over hoe geweldig ik die dingen van mezelf vind!
Op de volgende bladzijde staat: Je zou NOOIT bang moeten zijn om jezelf te zijn.
Schrijf op deze en de volgende pagina alle zorgen die je op dit moment hebt.

Vul deze vakken met willekeurige twijfels, zorgen en angsten
Ben je daar klaar mee? Mooi! scheur dan nu deze pagina UIT het boek en versnipper het. Het is oké om bang te zijn, maar vergeet niet: JIJ KUNT DIT!
Ontzettend leuk dus, maar aan de andere kant misschien niet zo leuk om dat allemaal op te schrijven!
Ik snap dit zelf ook heel goed, want ik heb het zelf ook nog niet ingevuld, iedereen is weleens ergens bang voor toch?! En dat mag!






Hier zijn nog een aantal bladzijdes uit het boek waarbij je dingen kunt invullen naar hoe jij dat zelf wil!
Bijvoorbeeld de pagina Shape up:
kan je kleuren, plakken, knippen, doedelen, opschrijven en verder wat je zelf wil invullen hoe je je op dit moment voelt.
De mooie regenbogen zou je ook een kleurtje kunnen geven, lekker in allerlei kleuren waar je vrolijk van wordt, ik zou zelf dan kiezen voor lekkere vrolijke en bonte kleuren, want daar wordt iedereen toch blij van?
In het spreekwolkje kan je alle woorden opschrijven doe jou FANTASTISCH maken! Ook erg leuk dus om te doen! Dit gehele leuke vrij en blij Journal staat bomvol met leuks om in te vullen geheel naar jou eigen IK!  Ga ervoor!
















wil jij dit boek ook graag in jou bezit? Dan is deze via de link te bestellen:  https://www.bruna.nl/boeken/vrij-blij-9789045327068

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten