Powered By Blogger

donderdag 28 maart 2024

Diamond Painting Sleutelhanger Vrolijke Bij

                              ~ Review Diamond Painting Sleutelhanger - Vrolijke Bij ~ 
                                                              Knutselmaarraak



Van Knutselmaarraak mocht ik een hele leuke Diamond Painting Sleutelhanger ontvangen om hier een review over te schrijven. Deze Vrolijke Bij is het geworden!
En later in deze review mag ik iedereen ook nog eens 10% korting geven op het gehele assortiment bij Knutselmaarraak! Zo kun je dus voordelig iets leuks voor jezelf bestellen of misschien een leuk cadeautje?




Het is een klein doosje waar ook alles netjes bij geleverd zit! Ook kreeg ik er een Waxpotlood bij, deze is echt handig! Zo heb je geen pennetje en geen wax meer nodig! 
Alleen met dit potlood even slijpen met een puntenslijper en je kunt beginnen met plakken!
Ik vind dit echt een heel fijn waxpotlood, dit potlood pakt de steentjes ook erg goed op, de steentjes vallen er ook niet vanaf! 




Dit zit er allemaal in het doosje, geheel compleet en je kunt er gelijk mee aan de slag! Ook een werkbeschrijving zit erbij, de steentjes een pennetje, waxblokje de sleutelhanger zelf die je moet beplakken en het hangertje. En ik had dus het Waxpotlood er nog extra bij! Deze is ook erg handig omdat deze diamond painting kleinere en grotere steentjes heeft. Extra leuk dus!




Op de foto's hierboven zie je het verschil tussen de steentjes. Er zitten echt kleine steentjes bij maar ook grotere en nog een grotere. Dat maakt het juist leuk en afwisselend!




Hier zie je het eindresultaat, mijn vrolijk/ gekleurde bijtjes sleutelhanger! Is ie niet leuk geworden? Hartstikke leuk om te maken en dan aan je sleutelbos te hanger of aan je tas misschien? Is ook superleuk!
Of je kan deze sleutelhanger ook geven aan iemand als cadeautje. Deze Diamond Painting Sleutelhanger is overigens aan 1 kant te beplakken. 

Wil jij deze leuke sleutelhanger nou ook bestellen en ermee aan de slag gaan?
Kijk dan op de website van: https://knutselmaarraak.nl/

Er is echt vanalles te koop! En ook echt leuke dingen! 
Hier is haar Facebookpagina:  https://www.facebook.com/knutselmaarraak.nl

En dan als laatste en misschien voor jullie wel het leukste! De 10% Korting die jullie kunnen gebruiken, geldig op het gehele assortiment bij Knutselmaarraak!!
De 10 % korting luidt: Mandy kleurt die moet je dus even gebruiken op de website van knutselmaarraak! Dat is nog eens leuk shoppen toch?! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten